tisdag 1 april 2014

Trött/speedad jag


God kväll!
Sitter stilla just nu, i alla fall fysiskt. Min kropp känns som att den kräver motion så ska kanske försöka gå till gymmet imorgon, motionerar endast för stunden och gör mina rehab övningar på gymmet.

Vädret svänger och då gör det mer ont i mina skador, om inte knät ger med sig så ska jag nog ringa vårdcentralen imorgon. Jag kan inte ha vätska samlad nedanför knät hela tiden, men måste de tömma på vätska måste jag nog övertala min älskling att följa med mig, hur nu det ska gå med hans sprutskräck ^^b Sist jag tömde vätska ur knät (blod) så konstaterade jag att det var bland det mest smärtsamma (trots att jag haft spricka i bäckenbenet) jag varit med om. För er som inte läst min blogg förut så ska jag dra en snabb repris över det hela ;)

Jag lyckades alltså med en hel del klantigt och tänker skicka er till gamla inlägg där ni får läsa om det, det ena inlägget är mitt och de andra två är på min mammas blogg:
http://www.forgivesmile.com/2012/03/tufft-beslut-taget.html
http://kattakatt.blogspot.se/2012/03/en-handelserik-vecka.html
http://kattakatt.blogspot.se/2012/09/oycksdrabbad-dotter.html

Nej nu ska denna trötta men ändå speedade duracellkanin ta och lägga sig för dagen, ska se om älskling tänker lägga sig också eller om jag får ta mobilen som sällskap en stund innan jag somnar ^^

God natt på er!
// Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar